fredag 31. januar 2014

7 forskjellige måter å behandle Ereksjonsproblemer


Menn som ikke kan få ereksjon pustet lettet ut da Viagra ble introdusert i 1998. Og siden da har andre ED behandlinger blitt oppdaget og stadig introdusert for å gi lindring til dette problemet. Eksempler er OTC pumper, stikkpiller og implantater. Foreløpig har vi syv populære behandlinger for ED og disse er følgende:

1. Piller - eksempler på piller for ED behandling er:



Disse er de mest effektive og sikrere legemidler for erektil dysfunksjon. Bivirkningene er milde og de vanligste bivirkningene er: hodepine, sinus lunger, fordøyelsesbesvær og blå visjon.

Disse pillene virker ved å slappe av glatt muskulatur og dermed øke penile blodstrøm og muliggjør ereksjon.

Kontraindikasjon: hvis du bruker disse pillene, bør du ikke ta nitrater og poppers ( fritids narkotika).

2. Injeksjoner - mest vanlig injiserbart legemiddel er alprostadil. Det fungerer på samme måte som ED piller. Den sprøytes inn i bunnen eller på siden av penis. Legen din kan lære deg hvordan du injiserer dette stoffet selv i personvernet ditt eget hjem.

3. Stikkpiller - dette er ideelt hvis du ikke liker injeksjoner. En stikkpille som kalles MUSE injiseres direkte inn i urinrøret. Men mellom skudd og denne type av medikament, er det tidligere mer effektiv fordi suppositorier miste sin styrke når det absorberes i kroppen. Problemet med denne ED medisinering er at det kan påvirke spontanitet av deres sexliv på grunn av forberedelse og administrasjon tid.

4. Pumper - penispumper er ganske effektiv i å fremme ereksjon. Du kan kjøpe det på noen stoffet butikken til en relativt lav kostnad. Hvis du ønsker å bruke dette, må du pumpe luft ut av røret. Denne handlingen trekker blodet inn din erektilvev. Men du trenger også å skli en innsnevring ring på undersiden av penis, slik at du kan opprettholde ereksjon.

5. Innsnevring ringer - disse blir også kalt kuk ringer. Disse er båret på undersiden av penis. Det fungerer ved å bremse ned blod som forlater penis. Men husk at disse ikke øker blodtilførselen til penis det bare forlenger ereksjonen. Dette er vanligvis brukt sammen med vakuumpumper. I tillegg bør du ikke bruke dette i mer enn 30 minutter. Fjern den etter 30 minutter eller når du opplever kulde, nummenhet eller smerte.

6. Implantater - de to typer implantater er oppblåsbare implantater og formbare implantater. Oppblåsbare implantater.

7. Kirurgi - dette anses som siste utvei for mange menn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar