torsdag 9. januar 2014

9 måter å forbedre seksuell ytelse

Forbedre Mann Seksuell ytelse

Hvis du ønsker å gå hele natten i sengen, er du ikke alene. Menn er alltid ute etter å forbedre sin seksuelle ytelse, om å forbedre eksisterende problemer eller for å søke etter nye måter å holde sin partner lykkelig.

Mens det er mange mannlige ekstrautstyr piller på markedet, er det enkle måter å holde fastere og varer lenger uten å måtte gå til apoteket.

Hjerte Helse og seksuell ytelse

Din penis fungerer på blodtrykket. Hjernen sender signaler til penis, noe som fører til årene til å bli forspist på blod. Hjertet pumper som blod. Når det oppstår problemer i løpet av denne prosessen, kan penis gå tidlig limp fordi skipene ikke kan opprettholde trykket for så lenge du ønsker. Ytterligere komplikasjoner kan omfatte manglende evne til penis for å oppnå en full ereksjon. Du ønsker å sørge for at sirkulasjonssystemet fungerer på topp form.

I utgangspunktet, hva som er bra for hjertet ditt er bra for din seksuelle helse.

Hold deg aktiv

En av de beste måtene å forbedre din helse er kardiovaskulær trening. Mens sex kan få pulsen opp, kan regelmessig mosjon hjelpe din seksuelle ytelsen ved å holde hjertet ditt i form. Tretti minutter en dag med svette brytende trening -  løping, svømming, etc. -  kan gjøre underverker for å øke din libido og forberede deg på soverommet.

Bonus: Eventuelle ekstra pounds du kaster mens du trener sannsynligvis vil ikke gå ubemerket hen.

Mat & ereksjoner

Å gå sammen med treningen, er det noen matvarer som har vist seg å øke blodtilførselen til penis. Noen av dem er:

  • Løk og hvitløk: Selv ikke bra for pusten, disse to matvarene hjelper blodsirkulasjonen.
  • Bananer: Denne kalium - rik frukt kan bidra til å senke blodtrykket, noe som kan ha nytte viktige seksuelle deler og øke seksuell ytelse.
  • Chili og paprika: All- naturlige krydret mat hjelpe blodstrømmenved å redusere høyt blodtrykk og betennelser.

Her er noen flere matvarer som kan hjelpe deg å oppnå sterkere ereksjoner:

  • Omega -  3 fettsyrer: Funnet i fisk som laks og tunfisk, samt avokado og olivenolje, denne type fett øker blodgjennomstrømningen.
  • Vitamin B1: Dette vitamin hjelper signaler i nervesystemet gå raskere, inkludert signaler fra hjernen til penis. Det er funnet i svinekjøtt, peanøtter, og kidneybønner.
  • Egg: Høy i andre B-vitaminer, egg å balansere hormonnivået, som kan redusere stress som ofte hemmer en ereksjon.

Redusere Stress

Stress kan skape kaos på alle områder av din helse, inkludert din libido. Stress øker hjertefrekvensen (i dårlig måte) og øker blodtrykket, både skadelig for seksuell lyst og ytelse. Trening er en fin måte å redusere stress og forbedre din helse. Å snakke med partneren din om stress kan også roe deg ned, samtidig som vi styrker forholdet.

Stress kan også utløse dårlige vaner som røyking eller alkoholforbruk, noe som kan skade din seksuelle ytelse.

Kick dårlige vaner

Hva du er avhengig av å slappe av -  røyking og inntak av alkohol -  kan også være årsaken til at din penis er fortsatt altfor avslappet. Mens studier tyder på at en liten rød vin kan forbedre sirkulasjonen, kan for mye alkohol har negative effekter.

Røyking eller bruk av narkotika? Vel, det er ingen god grunn til å gjøre heller. Sentralstimulerende midler begrense blodårene og har vært knyttet til impotens. Skifte dårlige vaner med sunt, som mosjon og spise godt, kan bidra til å øke seksuell helse.

Få litt sol

Det synes å være noe om sommeren som omdreininger den seksuelle motor. Sollys hemmer kroppens naturlige produksjon av melatonin, et hormon som hjelper oss å sove, men også quiets våre seksuelle lyster. Mindre melatonin betyr at potensialet for mer seksuell lyst.

Komme utenfor og la solen treffer huden din kan hjelpe våkne opp din sexlyst, spesielt i vintermånedenenår kroppen produserer mer melatonin.

Onani & Longevity

Hvis du ikke varer så lenge du vil i sengen, kanskje du trenger litt praksis. Mens sex er den beste måten å øve for sex, kan onani også hjelpe deg med å forbedre levetid.

Men hvordan du onanerer kan ha skadelige effekter. Hvis du stresser gjennom det, kan du utilsiktet redusere tiden du sist med din partner. Hemmeligheten er å gjøre det siste, akkurat som du vil når du er ikke alene.

Ta hensyn til din partner

Sex er ikke en enveiskjørt gate. Betaler spesiell oppmerksomhet til partneren din ønsker ikke bare gjør sex behagelige for dem, men det kan også bidra til å slå deg på eller sakte du ned. Snakker om dette på forhånd kan bidra til å lette noen forlegenhet hvis du må bremse ned under en opphetet øyeblikk.

Vekslende tempo eller fokusere på partneren din mens du tar en pause kan gjøre for en mer behagelig opplevelse for dere begge.

Mer hjelp

For noen mennesker med alvorlige seksuelle dilemmaer som erektil dysfunksjon eller Peyronies sykdom, kan farmasøytiske behandlinger være nødvendig. Ikke vær redd for å snakke med legen din om hvordan du kan forbedre din seksuelle ytelse.

Likevel, det er aldri en dårlig beslutning om å trene, spise riktig, og nyte sex livet til det fulle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar